skip to Main Content
 • Krachtige communicatie
 • Vast aanspreekpunt
 • Ervaren vakmensen
 • Ook spoedklussen
 • Resultaatgericht
 • Ondersteuning

Stukadoor

Betaalbaar stucwerk van Afbouw Service Gelderland

Ben je op zoek naar een stukadoor? Afbouw Service Gelderland helpt je bij al je stukadoor werkzaamheden. Een verbouwing of nieuwbouwproject brengt veel tijd en aandacht met zich mee. Daarom helpen onze vakmensen jou van het begin tot het eind met je project.

Afbouw Service Gelderland is een eenmanszaak opgericht in 2020. Wij maken sinds onze start een explosieve groei door. Wij focussen ons op particulieren en zijn werkzaam in Gelderland, binnen 40 kilometer rond Velp.

Wij denken samen met je mee om alles volgens jouw wensen te laten verlopen. Wij luisteren naar wat jij wilt en voeren dit uit.

Stukadoor buitenmuur

Waarom kies je voor stucwerk van Afbouw Service Gelderland?

De redenen dat Afbouw Service Gelderland de beste keuze is voor je stucwerk:

 • Resultaatgericht
 • Ervaren vakmensen
 • Vast aanspreekpunt voor alle zaken
 • Ook spoedklussen
 • Ondersteuning
 • Krachtige communicatie

Stukadoorsbedrijf

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of neem contact met ons op

Afbouw Service Gelderland voor sausklaar stucwerk

Het is moeilijk om zelf te bepalen welk soort stucwerk het beste past bij jouw woning. Daar hoef je niet over na te denken bij het inschakelen van Afbouw Service Gelderland.

Onze vakmannen beschikken over de juiste kennis om jou van het beste stucwerk te voorzien. Wij staan je bij van advies tot projectbegeleiding. Hiermee leveren wij goede kwaliteit met garantie, stukadoren blijft toch mensenwerk.

De tevredenheid van onze klanten staat bij ons altijd voorop. Ben je niet tevreden met het stukwerk? Ook dan staan wij direct voor je klaar om problemen razendsnel te verhelpen. Wij leveren onze diensten in de omgeving van o.a. Ede, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Zutphen, Doetinchem, Zevenaar, Wijchen, Velp, Duiven, Westervoort en Didam

Wat doet een stukadoor?

Een stukadoor is een vakman gespecialiseerd in de afwerking van een gebouw. Een stukadoor brengt een afwerklaag aan op muren en plafonds in jouw interieur. Op deze manier worden de muren en plafonds van je woning egaal en zien ze er aantrekkelijk uit. Dit doen wij bij nieuwe muren en plafonds of bij muren en plafonds die beschadigd zijn. Een stukadoor zorgt dus voor de verfraaiing van je woning, maar ook dat de materialen onder het stucwerk beschermd worden. Een stukadoor levert een strak resultaat.

Direct contact opnemen

Mocht je contact willen opnemen met Afbouw Service Gelderland voor het inschakelen van een stukadoor? Dan kun je ons bellen op 06-83046207 of een e-mail versturen naar info@asgelderland.nl. Mocht je een uitgebreide offerte aan willen vragen met bezichtiging, laat dit ons dan weten. Wil je toch liever een snelle prijsindicatie per e-mail? Ook dat is mogelijk! Neem dus snel contact met ons op en dan gaan we samen aan de slag met de afbouw van jouw huis.

Afbouw Service Gelderland is werkzaam in o.a. Ede, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Zutphen, Doetinchem, Zevenaar, Wijchen, Velp, Duiven, Westervoort en Didam

Back To Top