skip to Main Content
 • Krachtige communicatie
 • Vast aanspreekpunt
 • Ervaren vakmensen
 • Ook spoedklussen
 • Resultaatgericht
 • Ondersteuning

Schilder

Schilderwerk is vakwerk bij Afbouw Service Gelderland

Wanneer je een schilder nodig hebt voor schilderwerken in of rondom je huis, staat Afbouw Service Gelderland voor je klaar! Afbouw Service Gelderland bestaat sinds 2020 en staat klaar voor u!

Wij zijn binnen 40 kilometer van Velp werkzaam en richten ons op schilderwerk voor particulieren. Wil je gebruik maken van onze service door een schilder in te huren? Onze vakmannen helpen je graag.

Schildersbedrijf AS Gelderland

Een schilder van Afbouw Service Gelderland

Er zijn een aantal redenen waarom de schilders van Afbouw Service Gelderland de beste keuze zijn voor het schilderwerk:

 • Wij zijn duidelijk en helder in onze communicatie
 • Wij bieden ondersteuning
 • Wij doen spoedklussen
 • Wij leveren een vast aanspreekpunt voor al je zaken
 • Wij hebben ervaren vakmensen in dienst
 • Wij zijn uiterst resultaatgericht

Schilder Gelderland

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of neem contact met ons op

Schilder

Wat een schilder voor jou kan betekenen

Een schilder is gespecialiseerd in het schilderen van verschillende ondergronden. Hierbij wordt kunststof, beton, houtwerk, metaal of andere materialen van een verflaag voorzien.

Het kan gaan om nieuwbouwschilderwerk, maar ook het uitvoeren van schilderwerken bij onderhoud hoort bij het takenpakket van een schilder. Een schilder is zowel buiten als binnen in te zetten.

Wij bieden goede kwaliteit met garantie

Je wilt dat het schilderwerk zo goed mogelijk gebeurt. Geen strepen of vlekken op de muur, maar een strakke en verzorgde uitstraling. Daar ben je van verzekerd als je een schilder inschakelt bij Afbouw Service Gelderland. Onze schilders hebben de juiste kennis om het schilderwerk op de beste manier uit te voeren. Wij helpen je daarbij met advies en projectbegeleiding, want de tevredenheid van onze klanten vinden wij het meest belangrijk. Ben je niet tevreden met het resultaat? Dan zorgen wij ervoor dat we direct bij je terug zijn om problemen vanzelfsprekend en razendsnel te verhelpen. Onze vakmensen denken graag met je mee over de mogelijkheden en zorgen ervoor dat alles volgens jouw wens verloopt. Een nieuwbouwproject of verbouwing vraagt namelijk veel tijd een aandacht van je. Wij vinden het daarom noodzakelijk om je van begin tot eind van het project bij te staan.

Neem direct contact op met Afbouw Service Gelderland

Wil je telefonisch contact met ons opnemen? Bel dan naar 06-83046207. Wil je per mail contact opnemen? Ook dat kan. Je kunt mailen naar info@asgelderland.nl. Voor een snelle prijsindicatie zijn wij ook per mail bereikbaar. Ook voor een uitgebreide offerte met bezichtiging, kun je een afspraak maken.

Schilder - Renovatie

Opdracht afgerond in Arnhem. Mensen waren weer erg tevreden. Bekijk de foto’s voor en na het stucwerk.

Verf klus in Velp. Het staat lekker te drogen. Volgende week alles schuren en nalopen op eventuele beschadigingen.

Afbouw Service Gelderland is werkzaam in heel Gelderland, waaronder o.a. in Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn en Doetinchem

Back To Top