skip to Main Content
 • Krachtige communicatie
 • Vast aanspreekpunt
 • Ervaren vakmensen
 • Ook spoedklussen
 • Resultaatgericht
 • Ondersteuning

Latex spuiten

Latex spuiten door de afbouwexpert in jouw regio

Denk je na over het latex spuiten van jouw muren of plafonds? Dan ben je bij Afbouw Service Gelderland aan het juiste adres! Het latex spuiten van muren of plafonds is één van onze specialiteiten.

Wij weten als geen ander dat het verbouwen van je huis of een nieuwbouwproject veel aandacht en tijd van je vraagt. Daarom staan wij je bij het gehele proces bij. Van begin tot eind. Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen en voeren dit in de praktijk uit. Samen met jou denken wij mee over de mogelijkheden, zodat je blij kunt zijn met het uiteindelijke resultaat.

Latex Spuiten

De voordelen van Afbouw Service Gelderland

De eenmanszaak Afbouw Service Gelderland is opgericht in 2020 en maakt sinds de start van het bedrijf een explosieve groei door. Afbouw Service Gelderland is werkzaam in Gelderland, binnen 40 kilometer rondom Velp, en focust zich op particulieren. Je kunt het beste Afbouw Service Gelderland inschakelen voor het latex spuiten van je muren of plafonds, omdat wij:

 • over ervaren vakmensen beschikken
 • resultaatgericht zijn
 • ook spoedklussen uitvoeren
 • een vast aanspreekpunt bieden voor alle zaken
 • krachtige communicatie toepassen
 • ondersteuning bieden

Latex spuiten Gelderland

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of neem contact met ons op

Latex spuiten in Arnhem

Wat doet een latex spuiter?

Latex spuiten is het afwerken van een muur of plafond met een gladde laag latex muurverf. Deze muurverf is in vrijwel elke kleur te krijgen. Ook is er keuze uit verschillende soorten glans. Door al deze mogelijkheden kan het latex spuiten van je muur of plafond helemaal aan jouw eigen smaak voldoen. Het aanbrengen van latex muurverf verloopt snel en gemakkelijk wanneer je het laat doen door vakmensen.

Wat doet Afbouw Service Gelderland?

Wij helpen je graag met het beslissen van de juiste afwerking voor jouw woning. Onze vakmannen hebben veel kennis en weten precies wat past bij jouw woning. Van advies tot projectbegeleiding staan wij je bij. Geef ons je wensen door en wij laten ze uitkomen. Wij staan garant voor de beste kwaliteit. Dit doen wij met garantie, want latex spuiten is en blijft ook mensenwerk. Ben je niet geheel tevreden met het latex spuiten? Dan helpen wij je vanzelfsprekend en razendsnel om alsnog het gewenste resultaat te bereiken. De tevredenheid van onze klanten is onze prioriteit.

Neem contact met ons op!

Om contact met ons op te nemen voor het latex spuiten van je muren of plafond kun je ons bellen op 06-83046207 of mailen naar info@asgelderland.nl. Voor een snelle prijsindicatie kun je ons ook een mail sturen. Wil je een uitgebreide offerte aanvragen met bezichtiging? Laat ons dit dan weten en dan wordt het geregeld.

Afbouw Service Gelderland is werkzaam in o.a. Nijmegen, Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Velp.

Back To Top