skip to Main Content
 • Krachtige communicatie
 • Vast aanspreekpunt
 • Ervaren vakmensen
 • Ook spoedklussen
 • Resultaatgericht
 • Ondersteuning

Tegelzetter Doetinchem

Professionele tegelzetter in Doetichem van Afbouw Service Gelderland

Wil je jouw huis een opknapbeurt geven met behulp van een tegelzetter in Doetinchem? Afbouw Service Gelderland helpt je hierbij!

Onze tegelzetter in Doetinchem is voor zowel de vloeren, als de muren van jouw woning in te zetten. Het maakt niet uit of je bezig bent met een nieuwbouwproject of het verbouwen van je bestaande huis. De vakmensen van Afbouw Service Gelderland hebben voldoende kennis om elke klus tot een goed resultaat te brengen.

tegelzetter Doetinchem

Projectbegeleiding door Afbouw Service Gelderland

Wij weten heel goed dat een nieuwbouwproject of verbouwing heel veel energie, aandacht en tijd van je vraagt. Daarom zorgen wij niet alleen voor een goede tegelzetter in Doetinchem, maar begeleiden wij je ook bij het project. Dit doen we door met je mee te denken over de mogelijkheden en je waar nodig advies te geven.

Van het begin tot aan het eind van jouw project zullen we je ondersteunen. Daarbij leveren wij:

 • een resultaatgerichte manier van werken
 • een vast aanspreekpunt voor alle zaken
 • goede communicatie
 • ervaren vakmensen
 • ook spoedklussen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of neem contact met ons op

Tegelzetter in Doetinchem

Een tegelzetter in Doetinchem zet tegels op maat

Om zeker te zijn van een goed resultaat is het beter je tegels te laten zetten door een professionele vakman. Wij beschikken over jarenlange ervaring en weten precies hoe de tegels gezet moeten worden. Hierbij levert Afbouw Service Gelderland service op maat, doordat wij heel precies werken.

Onze tegelzetter in Doetinchem is gespecialiseerd in zowel het leggen van vloertegels, als het zetten van wandtegels. Wij leveren altijd een professionele afwerking.

Afbouw Service Gelderland is gericht op particulieren

Afbouw Service Gelderland bestaat sinds 2020 en groeit enorm. Wij richten ons met onze tegelzetter in Doetinchem op jou als particulier. Hierbij vinden wij het heel belangrijk dat jij tevreden bent met onze diensten. Het laten zetten van tegels wordt bij ons ook gewoon door mensen gedaan. Wij bieden je daarom de garantie dat wij problemen direct oplossen wanneer je niet tevreden bent. Wij vinden dit noodzakelijk en vanzelfsprekend. Door deze manier van werken leveren wij altijd kwaliteit. Wij overleggen nauw met je samen over jouw wensen en doen er alles aan om deze wensen waar te maken.

Meer weten over Afbouw Service Gelderland?

Voor meer informatie over een tegelzetter in Doetinchem kun je vrijblijvend contact opnemen. Het nummer waarop je ons moet bellen is 06-83046207. Je mag ons ook mailen. Dit doe je naar info@asgelderland.nl.

Back To Top